More Media

Over More Media image

Meer voordeel – Full Service

De persoonlijke full service werkwijze van More Media levert u meerdere voordelen op. Wij gaan namelijk voor lange termijn relaties, zetten net dat stapje extra en denken nog echt met u mee! Om u maximaal te ontzorgen zijn wij een full service mediabedrijf met een netwerk van specialisten.

Wij zijn u graag van dienst met onze ruim 25 jaar kennis en vakkundigheid in publicity, redactionele content, marketing solutions, ontwerp, dtp en vormgeving, sales ondersteuning, drukwerk, orderbegeleiding en traffic, verspreiding, beursorganisatie en -begeleiding, webdesign en social media. Wij beheersen het vak!

 

Meer rendement

More Media denkt graag met u mee om uw doelstellingen te realiseren. Wie is uw doelgroep, wat is uw Unique Selling Point? Of we hiervoor u van dienst kunnen zijn met het ontwerp van uw visitekaartje, het vervaardigen van een compleet (relatie-) magazine of een van onze overige producten. We benaderen bedrijven zoals we zelf ook benaderd willen worden; met respect, aandacht, professionaliteit en 100% betrokkenheid. Met trots en vol overtuiging over de producten en diensten die worden geleverd.

Mail of bel ons gerust!

 

Contact

logos